Naše kosmetika i pedikérky se objevují v předních českých médiích.

Blesk pro ženy

V Blesku pro ženy se objevil velký článek na téma: Krásné nohy za pár minut. Redaktorka se věnuje možnostem domácí pedikúry. Při tipech na produkty nezapomněli ani na náš oblíbený peeling Bis Bis Sweet.

Více se dočtěte zde a zde.

 

 "Když se ohlédnu zpět, neměnila bych nic." říká majitelka Bis Bis Kristýna Vávrová. To je titulek velkého článku, který se objevil v časopise Instinkt.

Zajímá vás víc? Přečtěte si zde.

 

harpers

V tomto lifestylovém časopise se věnují potřebám „lehkého kroku“. Pokud chcete nakročovat bez bolesti je nejprve dobré se zbavit všeho nadbytečného. Jako výživný krém doporučují náš Bis Bis Smooth.

Více najdete zde.

 

 

maminka

I maminky chtějí dbát o své nožky. Tomuto časopisu poskytla naše dvorní pedikérka z Bis Bis rozhovor o domácí pedikúře. Nechcete i vy dělat zbytečné chyby?

Přečtěte si zde.

 

 

moje zdravi

V zářijovém čísle se věnují tématu tzv. „želví krunýř na patách“. Jedná se o rozpraskanou kůži na patách. Bohužel se mezi prasklinky často zanáší i infekce. Na ošetření doporučují náš peeling Bis Bis Gentle.

Více se dozvíte zde.

 

 

tina

Tina radí svým čtenářkám a čtenářům jak na domácí pedikúru a jsme rádi, že zapomněli ani náš cukrový peeling.

Více zde.

 

 

moje psych

V červnu vyšel článek: Desatero pro nohy v létě. Kromě otázek pedikúry se věnují i tématu zda mít či nemít chloupky…

Koho by zajímalo více, čtěte zde.

 

 

IDNES.cz_logo

 

Stoprocentně přírodní kosmetika mnohdy není ekologická, říká výrobkyně krémů Bis Bis, Kristýna Vávrová v prémiovém článku na idnes.cz.

 

Novinky_logo

Pravidelná péče o chodidla a prsty na nohou by měla být samozřejmostí. Bohužel tomu tak u každého není. Pedikúra přitom není jen o krásných nohách, ale i prevence celé řady nepříjemností.To a mnohem více se dozvíte v online článku na novinkách.cz.

 

žena in - logo

Na portálu žena-in se řešilo, jak dát nohy do pucu během 30 minut. Krémy Bis Bis u toho samozřejmě nemohly chybět.

Celý článek najdete zde.

 

V článku časopisu Kondice Kristýna prozradila, jak se udržuje fit – od svých sportovních návyků, přes jídelníček i pracovní návyky. 

Na článek mrkněte sem

Zpět do obchodu