Zveme vás na veletrh FOR BEAUTY

Akce (nejen) pro pedikérky, která stojí za to. Zveme vás na veletrh FOR BEAUTY 

 

Spousta inspirace, praktické rady, příjemná setkání. To na vás čeká na jarním veletrhu FOR BEAUTY, který se uskuteční 24.–25. března 2023 na výstavišti v pražských Letňanech. Bis Bis na veletrhu samozřejmě nebude chybět. Chystáme pro vás program, který posune vaši pedikérskou praxi zase o krok dál. A navíc: máme pro vás vstupenky zdarma!

 

Veletrh FOR BEAUTY, který se koná dvakrát do roka, je zaměřený na pedikúru a péči o nohy, manikúru, kosmetiku, kadeřnictví a také na vybavení salónů. Bis Bis se veletrhu pravidelně účastní a považujeme ho za báječnou šanci, jak se potkat s vámi z naší růžové rodiny i s novými tvářemi.  

 

„Na FOR BEAUTY jezdím už mnoho let. Je to příležitost vidět a vyzkoušet novinky v oboru. Předloni jsem takto objevila Bis Bis a byla jsem mile překvapená. Česká firma, dobré ceny, příjemné dámy na prezentaci, prostě to bylo skvělé. Zkusila jsem s Bis Bis pracovat a vloni jsem stánek opět navštívila a objevila novinky. Letos se zase těším na viděnou,“ říká pedikérka Jana Fafliková z Veselí nad Lužnicí.


web

 

Co se hodí vědět:

 

Kdy: pátek 24. března – sobota 25. března 2023, od 10:00 do 18:00 h

Kde: PVA EXPO PRAHA v Letňanech, Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany
        GPS: Loc: 50°7'41.662"N, 14°30'51.679"E

 

Jak se tam dostat:

Nejpohodlnější doprava do areálu PVA EXPO PRAHA je linkou metra C do stanice Letňany + pěšky cca 5 min. V bezprostřední blízkosti areálu je velké placené parkoviště.

 

Jak získat vstupenky: stačí se registrovat zde, ale pozor, je jich omezené množství...

 

A co pro vás chystáme my v Bis Bis?

Na stánku Bis Bis vám představíme novinky i všechny naše oblíbené krémy, oleje a tinktury. Vysvětlíme vám, které produkty na co fungují, jak je používat nebo objednávat (a využívat slevy). Budeme vám k dispozici po celou dobu veletrhu a rády s vámi probereme vše, co vás bude zajímat. 

 

„Na veletrh se chystám už potřetí. Je to skvělá příležitost probrat osobně novinky a načerpat inspiraci,“ potvrzuje Kateřina Oríšková z pražského Salonu Noli.

 

A servis na stánku Bis Bis není to jediné, co připravujeme. Naše kolegyně Renáta pro vás navíc chystá toolstour – provede vás celým veletrhem a společně se zastavíme u stánků, které se zaměřují na nástroje pro pedikúru. Budeme sdílet zkušenosti a tipy, jaké nástroje by neměly chybět ve vašem salónu a se kterými se dobře pracuje.  

 

––––––––

Praktické informace o toolstour:

Kdy: v sobotu 25. března 2023, přesná hodina bude upřesněna

Jak se přihlásit: napsat e-mail na kristyna.vavrova@bisbis.cz 

Kapacita je max. 10 osob, abychom se vám mohli pořádně věnovat, tak neváhejte a přihlaste se co nejdřív.

Cena: 350 Kč/osoba

––––––––––

 

Skočte do auta, na vlak či bus směr Praha

 

Víme, že některé z vás to máte do Prahy daleko, ale zkušenosti těch, které cestu vážily už v minulosti, ukazují, že cesta na veletrh se vyplatí. 

 

Potvrzuje to třeba Petra Pařízková ze Studia COOL ve Velkém Meziříčí. „Na veletrhu jsem byla poprvé na podzim. Z kosmetiky Bis Bis jsem byla nadšená už na produktovém školení a hrozně jsem se těšila, až vás uvidím naživo. Všechny z rodiny růžovek jsou velice příjemné a kdykoliv poradí,“ říká Petra a dodává: 

 

„Na veletrhu mi moc pomohla diskuse o produktech, dostala jsem poslední informace, které mi chyběly k tomu, abych se rozhodla pro tuto kosmetiku. Miluji ji a v našem studiu používám jen tuto kosmetiku. Těším se na vás znova na veletrhu.“

 

Na veletrhu se tak přirozeně potkávají pedikérky, které s praxí teprve začínají nebo jsou na akci poprvé, i ty, které se pravidelně vrací. Každý si na veletrhu najde to svoje – a vítáme samozřejmě i ty návštěvnice (i návštěvníky), které zdravé a krásné nohy zajímají a nejsou profesionální pedikérky.

 

 „Určitě na FOR BEAUTY vyrazím. Nikdy předtím jsem neměla úplně potřebu jet se na veletrh podívat, ale od chvíle, kdy jsem nastartovala kariéru pedikérky se zajímám o všechny záležitosti kolem více do hloubky,“ říká Hana Vacková ze salónu Heuréka v Havlíčkově Brodě. 

 

„Přejeme si, abyste z veletrhu odcházely v dobré náladě a se spoustou inspirace pro každodenní práci v salónu,“ říká Kristýna Vávrová, zakladatelka značky Bis Bis, kterou zaručeně potkáte na našem stánku. 

 

Tak pište do diářů: 24.–25. března 2023, FOR BEAUTY, Praha-Letňany. 

 

Těšíme se na vás!

 

FOR_BEAUTY_23_RGB_pozitiv

Zpět do obchodu