Tip na dárek: vánoční balíček luxusní kosmetiky Bis Bis za výhodnou cenu

EDIT: Děkujeme za obrovský zájem. Balíček je již vyprodán, prodej je ukončen.

 

Jestli si lámete hlavu s otázkou, co darovat pod stromeček partnerce, mamince, babičce, sestře nebo kamarádce, máme pro vás řešení: pořiďte jim vánoční balíček Bis Bis, ve kterém najdou tři luxusní, a hlavně funkční produkty – krém na nohy, cukrový peeling a krém na ruce. Po předvánočním fofru, kdy ruce a nohy dostávají zabrat, jim takový balíček určitě přijde vhod.

 

059_BISBIS_vanoce_bannery2_480x300_v1

 

Maloobchodní hodnota balíčku je 1 419 Kč, ale teď ho můžete koupit s 30% slevou, a to za 980 Kč.

 

 

„Balíček jsme sestavili tak, aby v něm byly produkty, které využije opravdu každý bez ohledu na věk nebo pohlaví. Často mají lidé popraskané nebo tvrdé paty, když je ale budou obden mazat krémem Bis Smooth a 2x týdně si jednoduše udělají cukrový peeling s Bis Sweet, do měsíce mohou mít nohy jako batolata,“ říká Kristýna Vávrová, zakladatelka značky Bis Bis. „Krém na ruce Bis Regenerating Hand Cream naší nové řady jsme do balíčku přibalili taky, protože zima, déšť a mráz pokožce rukou neprospívají, ale náš regenerační krém ruce zjemní.“

 

Kosmetika, která opravdu funguje

 

Kosmetika je oblíbený vánoční dárek, ale někdy je těžké trefit se do vkusu obdarovaného. S kosmetikou a vánočním balíčkem od Bis Bis ale nešlápnete vedle. Podívejte, co obsahuje:

 

Bis Smooth

  • Krém na popraskané a ztvrdlé paty, přispívá k jejich regeneraci.
  • Ideální krém i pro diabetiky.
  • Během několika dní uvidíte výsledky.
  • Pro krásné nohy bez popraskané pokožky.

 

Bis Sweet

  • Cukrový peeling, který odstraňuje odumřelé části pokožky a změkčuje pokožku pat a v oblasti chodidel. 
  • Obsahuje pěsticí mandlový olej a rozmarýnovou a levandulovou silici.
  • Použití peelingu je snadné a velice příjemné na dotyk, zvládne ho každý. 

A tady je výsledek pravidelné péče: 

mceclip0

Fotky nám zaslala žena, která měla dlouhodobě problém s tvrdou a hrubou pokožkou chodidel. Vždy se situace zlepšila jen na pár dní po pedikúře. Trvalé zlepšení přinesla až kombinace krému Bis Smooth a peelingu Bis Sweet, které bylo viditelné už po pár dnech. Během několika týdnů se pokožka na nohou zcela vyhladila a zjemnila. 

Zákaznice nám k tomu napsala: Mám konečně krásné nohy, a to podotýkám, že ta noha nalevo nebyla to nejhorší, co jsem na těch patách měla. Používala jsem ze začátku krém a peeling poctivě každý den, teď tak dvakrát týdně cukrový peeling a krém na paty. Ten cukrový peeling je super, objednávám znova a asi i něco na dárky.“ 

 

Bis Regenerating Hand Cream

 

Třetí produkt v balíčku je regenerační krém z naší nové řady určené pro ruce.

  • Krém na velmi vysušenou a namáhanou pokožku rukou, regeneruje a dostatečně hydratuje. 
  • Po použití se okamžitě vstřebává a nezanechává mastný film. 
  • Aroma zeleného čaje z Francie dodává krému luxusní jemnou vůni. 

„Krém na ruce Bis regenerační je opravdu super. Za mě je zatím nejlepší, který jsem zatím vyzkoušela,“ říká profesionální pedikérka Eva Kašíková.

150-2_vanocni-balicek-s-kremem-na-ruce-zdarma 

 

Česká značka a prémiová kvalita

 

„Všechny produkty Bis Bis jsou vyvíjeny a vyráběny v České republice,“ říká Kristýna Vávrová, která na vše osobně dohlíží.

 

Dárkový balíček Bis Bis dostanete v krásném vánočním provedení, a tak už si nemusíte s ničím dělat starosti. Už víte, komu jím uděláte radost?

 

 

Zpět do obchodu