Vyzkoušejte novinku Bis Comfort: sprej na nohy pro pocit čistoty a sebevědomí

Hodíte se do gala a cítíte se skvěle, ale pokud trpíte na potivou nohu, může se stát, že za chvíli jde vaše sebevědomí dolů. Noha se začne potit a tušíte, že nejpozději při vyzutí může nastat trapná chvilka, kdy ostatní ucítí vaše nohy. A tak si dáváte pozor, abyste se nemuseli zout například v práci a je to zkrátka otrava a špatný pocit. V Bis Bis pro vás máme řešení, které vás těchto starostí zbaví. Vyvinuli jsme nový sprej na nohy Bis Comfort.


 

001_BISBIS_online_bannery_COMFORT_1200x1200_bez_textu

 

Bis Comfort obsahuje účinné látky bránící pocení nohou a vzniku zápachu:

 

  • Zinc Ricinoleta je aktivní látka, která okamžitě neutralizuje zápach.
  • Extrakt šalvěje a zeleného čaje působí proti nadměrnému pocení.
  • Dermosoft Decalact vyrovnává kožní mikrobiom neboli reguluje množství „dobrých“ a „špatných“ mikroorganismů.
  • Mentol zanechává nohy svěží, přináší chladivý pocit a pomáhá zmírnit pocit únavy.

 

Možná jste se na trhu setkali s různými spreji do bot, které však většinou mají za úkol zápach jen „přebít“, zatímco účinné látky v Bis Comfort jdou přímo k jádru problému.

 

„Bis Comfort má dlouhodobý účinek, takže stačí, když ho pravidelně aplikujete na nohy třeba týden a pak klidně můžete nějaký čas vynechat a poté se k němu vrátit, jakmile začnete nohy opět cítit,“ říká zakladatelka značky Bis Bis Kristýna Vávrová a dodává: „Sprej jsme vyvinuli v laboratoři v České republice a jak je u kosmetiky Bis Bis zvykem, tak ho v Česku i vyrábíme.“

 

Co se ještě hodí vědět:

 

  • Bis Comfort je pro všechny – pro ženy a muže všech generací.
  • Bis Comfort je určen přímo pro pokožku nohou, ale pokud byste ho chtěli aplikovat i do bot, tak můžete – boty nijak nepoškodí.
  • Bis Comfort má rychleschnoucí účinek, takže aplikaci zvládnete i ve spěchu ráno před nabitým dnem.

 

Vykročte do práce, do společnosti nebo na rande s jistotou, že vás nečeká žádný trapas.https://www.bisbis.cz/bis-comfort/


 

Zpět do obchodu