Vidíme se na veletrhu FOR BEAUTY? Máme pro vás lístky zdarma

Už je to tu – podzimní veletrh FOR BEAUTY, kde by neměl chybět nikdo, koho baví (a/nebo živí) kosmetika a pedikúra. Že tam budeme my se stánkem Bis Bis, to se rozumí samo sebou! Veletrh se uskuteční v pátek a sobotu 20. a 21. října tradičně na výstavišti v pražských Letňanech.

 055_bisbis_for_beauty_veletrh23_940×788

 

3 důvody, proč stojí za to se na veletrh podívat, ať jste zblízka, či zdaleka

 

  • Kupa inspirace pro vaši každodenní péči. Uvidíte, že na veletrhu budete ve svém živlu. Těšte se třeba na tipy z první ruky od Kristýny Vávrové, zakladatelky značky Bis Bis.

 

  • Lístky zdarma od Bis Bis. Vstupenka běžně stojí dvě stovky, ale my pro vás máme lístky zdarma! Stačí vyplnit registraci na tomto odkazu.

 

  • Veletržní sleva na produkty Bis Bis. Na návštěvnice a návštěvníky čeká speciální sleva 15 % na naše produkty. Získat ji lze jen na veletrhu.

 

„Veletrh je super příležitost, jak se potkat naživo. Můžete se nás na cokoliv zeptat, ukážeme vám všechny naše produkty a rády si s vámi popovídáme,“ říká Kristýna Vávrová, zakladatelka Bis Bis. „Na našem stánku číslo 6A18 vítáme jak profi pedikérky, tak kohokoliv, kdo řeší péči o nohy, ale i o ruce.“

 

Co se hodí vědět:

 

Kdy: pátek 20. října – sobota 21. října 2023, od 10:00 do 18:00 h

Kde: PVA EXPO PRAHA v Letňanech, Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany
        GPS: Loc: 50°7'41.662"N, 14°30'51.679"E

 

Jak se tam dostat:

Nejpohodlnější doprava do areálu PVA EXPO PRAHA je linkou metra C do stanice Letňany + pěšky cca 5 min. V bezprostřední blízkosti areálu je velké placené parkoviště.

 

Kde najdete stánek Bis Bis:

Náš stánek má číslo 6A18. Naši růžovou barvu jen tak nepřehlédnete 😊.

 

Veletrh FOR BEAUTY, který se koná dvakrát do roka, je zaměřený na pedikúru a péči o nohy, manikúru, kosmetiku, kadeřnictví a také na vybavení salónů. Víme, že řada profi pedikérek z naší růžové rodiny se veletrhu pravidelně a ráda účastní. Těšíme se proto na pravidelné návštěvnice i na ty, kteří dorazí poprvé.

 

„Byla jsem na veletrhu poprvé loni na podzim a bylo to úžasné. Hlavně pro začínající pedikérky je to skvělá zkušenost. Vyzkoušíte si přípravky, dostanete slevu a na stánku BIS BIS si vždy hezky popovídáme. Děvčata nám vše vysvětlí a poradí. Za mě doporučuji všem: kdo může, jeďte se podívat,“ popisuje Věra Dubská, která provozuje mobilní pedikúru.

 

Podobnou zkušenost má i Jana Bocmanová. „Na veletrh jezdím už několik let, vždy objevím spoustu novinek, které se na místě dají zakoupit za super cenu. Kosmetiku a produkty Bis Bis jsem sice poprvé objevila jinde, ale od té doby ji používám,“ vypráví Jana, pro kterou je pedikúra koníček spojený s pomocí lidem v jakémkoliv věku v péči o pěkné a zdravé nohy.

 

Takže: vidíme se v Letňanech? Zastavte se, těšíme se na vás.

 

Zpět do obchodu