Happy Birthday. Oslavte s námi 4. narozeniny Bis Bis

Sami se divíme, jak rychle to uteklo, ale je to tak: Bis Bis šlape už čtyři roky! Máme radost, že jste na téhle cestě s námi, takže přání Happy Birthday patří i vám! 

025_BISBIS_4narozeniny_sleva_na_triko_1920x660_v3 (002)

Jak to všechno začalo

Slavíme čtyři roky, ale myšlenka na značku české kosmetiky pro pedikúru je starší. Kristýna Vávrová, zakladatelka Bis Bis, tento nápad promýšlela už od roku 2016. 

Naplánovat vývoj produktů, vytvořit značku, tým a všechny další důležité věci okolo, to nejde ze dne na den. Ale nakonec byla značka olejů, tinktur a krémů Bis Bis na světě. 

 

Mrkněte, jaké další varianty názvu byly ve hře a jak taky mohlo vypadat naše logo.

 

„Od počátku jsem měla na mysli dva cíle: myslet na pocity opečovávaného a pocity pečujícího. Chtěla jsem naši kosmetiku vyladit tak, aby si ji užil klient i pedikérka a samozřejmě, aby skutečně fungovala,“ rekapituluje Kristýna. „To se povedlo. Brzy jsme přidali také produkty pro domácí použití, aby efekt Bis Bis mohl pocítit opravdu každý.“

 

Co se Bis Bis za čtyři roky existence mimo jiné povedlo?

  • Vyladit dvě super řady produktů pro pedikúruprofi řadu pro pedikérky i sadu na domácí použití pro kohokoliv, kdo chce dobře pečovat o své nohy.
  • Podpořit v rozvoji desítky a stovky pedikérek po celém Česku, a to díky školením a kurzům či jejich pomoci při propagaci.
  • Pomoci stovkám a stovkám lidí, kteří díky krémům, olejům a tinkturám Bis Bis mají zdravější a krásnější nohy. Jsme hrdí, že naše produkty pomáhají i diabetikům.
  • Navázat spolupráci s řadou prestižních pracovišť, kde naše produkty také pomáhají – např. s Všeobecnou fakultní nemocnicí v Praze, Fakultní nemocnicí Královské Vinohrady nebo s Institutem klinické a experimentální medicíny (IKEM).
  • Rozjet podpůrnou skupinu na Facebooku Bis Bis pedikérky.
  • Rozšířit nabídku produktů i o řadu na ruce. Mimochodem, už jste je vyzkoušeli?

 

Díky vám!

 

V růžové rodině Bis Bis jsou dnes už stovky pedikérek. „Díky moc, že s námi tvoříte rodinu Bis Bis a že si společně pomáháme,“ říká Kristýna. „Sama se také jednou týdně věnuji pedikúře v salónu, takže dobře vím, co je na této profesi krásného i náročného. Obdivuju všechny holky pedikérky a i nadále budeme v Bis Bis dělat vše proto, abychom vás podporovali, ať už školeními, kvalitními produkty nebo sdílením zkušeností,“ vzkazuje Kristýna.

 

kristyna_bisbis

 

Děkujeme za všechny milé ohlasy, recenze i chválu. Povzbuzuje nás v každodenní práci! 

 

„Chci moc poděkovat všem, kteří v tom jedou se mnou. Mému úžasnému týmu, který se stará o vývoj produktů, prodej, distribuci, marketing, komunikaci a asi tisíc dalších věcí,“ říká Kristýna. Sama přitom na vše dohlíží, řídí strategii, přichází s nápady a je skutečným lídrem a motorem firmy. „Kristýna má obdivuhodnou energii a drive,“ potvrdil nám tajný zdroj z týmu 😊

 

Dárek pro vás

 

Narozeniny si zaslouží dárek a my pro vás jeden máme:

Celý duben si můžete objednat stylové Bis Bis růžové tričko v super kvalitě se slevou 15 %. Objednat si ho můžete zde.

 

A jdeme dál! 😊

Zpět do obchodu