JAK SE ZBAVIT PLÍSNĚ NA NEHTECH. PODÍVEJTE SE, CO DOKÁŽE BIS NAIL TINCTURE

Vyzkoušeli jste už leccos, ale pořád vás trápí plíseň na nehtech? Máme pro vás tip: naše Bis Nail Tincture – vyráběná v České republice – pomohla už mnoha lidem. Ve svých salónech ji používají i profesionální pedikérky. Vyzkoušejte Bis Nail Tincture taky a uvidíte, že projevy plísně na nehtech postupně ustoupí.

 

Jak Bis Nail Tincture funguje?

Bis Nail Tincture obsahuje clotrimazol, který obnovuje správnou funkci nehtů a působí proti plísním. Dále jsou v tinktuře tea tree silice, které zajišťují regeneraci nehtů. O zklidnění se postarají hřebíčková silice a panthenol. Tinktura obsahuje i alkohol, který nehty čistí a osvěžuje je.

Balení obsahuje jak kapátko, tak i sprej, abyste si vybrali druh aplikace, který vám vyhovuje. Tinkturu kapejte nebo stříkejte 1x denně přímo na postižené místo a okolí po jemném zbroušení nehtu – stačí jednou přejet pilníkem.

 

Příklad ze života: Bis Nail Tincture proti desetiletí trvající mykóze

 

Do jednoho z pedikérských salónů v naší Bis Bis rodině přišla paní M. (76). Bylo zřejmé, že na nehtech u obou palců má projevy mykózy – plísně nehtů.

Paní M. se svěřila, že tímto problémem trpí už od svých 40 let. Několikrát byla s projevy mykózy u kožního lékaře a zkoušela rovněž řadu produktů proti plísni nehtů z lékárny. Nic ale zásadně nepomáhalo. Změna nastala až v salónu, kde pedikérka na boj proti plísni nehtů nasadila Bis Bis Nail Tincture. Spolu s pravidelnou pedikérskou péčí přišly první výsledky, podívejte se na fotografie:

026_BISBIS_2022_reference_1200x1200_v02

 

 

Nehet není ještě zcela odrostlý, ale již na první pohled je zjevné, že po 10 měsících aplikace je to výrazný posun k lepšímu – plíseň nehtů ustupuje. Asi za 4–6 měsíců by mohl být nehet úplně bez projevů mykóz. K dosažení dobrých výsledků je potřeba v některých případech nehet napadený mykózou pravidelně odborně ošetřovat.

 

 

Příklad ze života: Nehet zase jako „z katalogu“

Bis Nail Tincture pomáhá i v počátečních stádiích projevů plísně nehtů. Jak nám napsal jeden zákazník v recenzi: „I přesto, že jsem muž, tak jsem nebyl nadšený, když jsem si všiml plísně na jednom palci. Nebyla to žádná hrůza, ale jsem moc rád, že po 2 měsících mám nehet jako dříve. Ani jsem celou tinkturu (20 ml) nespotřeboval a plíseň je fuč.“ Podívejte se na důkaz:

bisbis_pred_po_tincture

 

Další zkušenosti

 

„Na doporučení nové pedikérky na dlouho nezničitelnou plíseň na nehtu palce jsem použila Bis Nail Tincture. Naprostá bomba. Už po měsíci viditelné zlepšení.“  Lenka Irová

 

U klientek sledují výborné výsledky, ale musí se používat pravidelně. Takže za mě opravdu funguje tak jak má.“ Markéta Zapletalová

 

 

Tinktura je stejně jako všechny ostatní výrobky BIS BIS vyvíjena a vyráběna v České republice. S BIS BIS kosmetikou nemůžete šlápnout vedle.

Vedle Bis Nail Tincture doporučujeme ke zbavení se mykózy taky péči profesionální pedikérky. Pokud ještě žádnou nemáte, vyberte si z naší sítě salónů, kde pedikérky pracují s produkty BIS BIS.

Zpět do obchodu