KE KRÁSNÝM NEHTŮM VÁM POMŮŽE BIS NAIL OIL. Má 100% PŘÍRODNÍ SLOŽENÍ

Když nejsou nehty krásně rostlé a zdravé, nepomůže zakrýt nedostatky ani super barva… Ale máme řešení: Ať už jde o nehty na nohou, nebo na rukou, na nedokonalosti nehtů jsme vyvinuli olejíček Bis Nail Oil. Přečtěte si, co dokáže.

 

Bis Nail Oil je pro všechny, kteří chtějí mít krásné nehty a jejich okolí. Olej stačí 1x či 2x denně dle míry poškození nakapat na nehty a do okolí a lehce vmasírovat. Ideální rituál třeba u televize anebo když někde čekáte. Bis Nail Oil je v praktickém balení a můžete ho mít vždy u sebe.

 

„Pozitivní změny uvidíte velmi brzy, není třeba čekat na to, až nehet odroste jako v případě některých jiných potíží,“ říká Kristýna Vávrová, zakladatelka značky Bis Bis.

015_bis_nail_oil_k_clanku_1200x628_v1 

 

Bis Nail Oil má stoprocentně přírodní složení, takže váš nehet bude hýčkán těmi nejúčinnějšími látkami z přírody. Co obsahuje?

  • Skvalan a hemiskvalan se starají o hydrataci a zvláčnění pokožky. V případě našich produktů pochází z olivovníku.
  • Extrakt z květu granátového jablka pokožku regeneruje.
  • Meruňkový olej chrání a vyživuje.
  • Extrakt z rozmarýny má zklidňující účinek.

 

„Bis Nail Oil se hodí i pro třepivé a lámavé nehty. Jak víme, někdy se nehty lámou po vrstvách. Funguje i na nehtové okolí, třepení kůžičky a záděry. Olejíček dodá nehtu i okolí přesně to, co potřebuje, aby kůže byla hladká a zacelená a nehet zdravý a mohl dobře růst,“ dodává Kristýna Vávrová.

 

Olejíček pomáhá i v případě, že vás trápí onycholýza. Za tímhle slovem se skrývá odloučení nehtu od nehtového lůžka. Může se to stát třeba v případě, že nosíte nevhodnou obuv. Bis Nail Oil přispěje k tomu, že se nehet zpátky „usadí“.

 

Ještě jeden tip: Pokud se potýkáte s projevy plísní (mykózou) nehtu, doporučujeme vám použít speciální tinkturu Bis Nail Tincture.

 

Jako vždy u produktů Bis Bis, i u Bis Nail Oil se můžete spolehnout na tři věci:

  • Kupujete kvalitní český produkt – vývoj i výroba probíhá v České republice.
  • Při vývoji produktů v laboratoři se řídíme vědeckými poznatky a studiemi, aby přípravky obsahovaly vysoké množství těch správných aktivních látek a opravdu vám pomáhaly.
  • Naše kosmetika je vegan friendly.

 

A připomínáme: olejíček je vhodný na nehty na rukou i na nohou.

 

Zpět do obchodu