Jakou kosmetiku a krémy použít na přesušené paty se sklonem k praskání?

Profesionální péči v salonech nic nenahradí. Zejména o nohy se sklony k praskání bychom měli pečovat i doma. Jak? To si můžete přečíst v našem článku.

Jak si poradit s chodidly se sklonem k praskání?

Teplé počasí už ťuká na dveře. Za chvíli tu máme období, kdy odhodíme ponožky a zavřené boty a odhalíme to, co zůstává v zimě skryto. Patříte k té části populace, která raději celé parné léto chodí v teniskách, protože se stydí za své nožky? Přestaňte se stydět a změňte to!

 

Udělejme si na začátek malé cvičení.

Kolik času denně věnujete péči o svou pleť? O svůj obličej, o pokožku svého těla? Spočítejte si, kolik přípravků pro péči o pleť a pokožku celeho těla máte doma? Minimum je někde kolem 7 kousků. A to nepočítáme make-up a péči o vlasy. Máte to? A teď si spočítejte, kolik máte doma přípravků pro péči o nohy. Nula? Nebo jeden, koupený v záchvatu „podzimní" údržby. Jestliže své nožky zanedbáváte, stejně jako většina z nás, doporučujeme vám krém, kterým snadno a v pohodlí domova ošetříte své nohy. Na pokožku nohou, které mohou mít sklony k praskání, je dobré použít KRÉM NA PATY SE SKLONY K PRASKÁNÍ.

 SMOOTHeshop

Víte proč paty tvrdnou a mají sklony k praskání?

Na chodidlech a dlaních máme velké množství potních žláz. Zároveň však na těchto místech chybí mazové žlázy. Ty zajišťují ochranu pokožky a zabraňují vysušování. Chodidla vystavujeme námaze, pocení, ale často jim už nedodáváme tu potřebnou hydrataci a ochranu. Milujete balerinky a nosíte je od jara až do podzimu? Pozor na jednostranné zatížení chodidel! Noha se pak zákonitě brání a na místě s nejvyšší zátěží vytváří ochranu - ztvrdlou kůži. Ta se bez správné péče snadno vysušuje. PÉČI O NOHY necháváme až na posledním místě. Když už je pokožka přesušená a má sklony praskat, neřešíme to. Člověk si přece zvykne na všechno. Ruku na srdce, když vás bolí zub, necháte to taky zajít až do extrému? Řešit bychom měli i svoje nožky. Nosí nás každý den. Díky nim se dostaneme, kam potřebujeme.

 

Jak o nohy pečovat?

Existují různé „babské” rady. Vyzkoušejte jednu z nich!

Jedlá soda pomůže kůži zbavit odumřelých buněk. Do lavoru s teplou vodou nasypte 3 lžíce jedlé sody. Užijte si 20 minutovou lázeň. Poté nohy ošetřete pemzou a namažte krémem určeným na péči o nohy. My máme vyzkoušený KRÉM NA PATY SE SKLONY K PRASKÁNÍ BIS SMOOTH. Děláte rádi věci jednoduše? Chybí vám doma lavor? Pořiďte si českou kosmetiku značky BISBIS pro péči o nohy. V našem eshopu naleznete KOSMETIKU PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ. Vytvořte si z péče o nohy příjemný rituál!

Během koupele můžete použít JEMNÝ PEELING BISS GENTLE nebo CUKROVÝ PEELING BIS SWEET. Po koupeli pokožku ošetřete KRÉMEM BIS SMOOTH. Hydratační a regenerační krém s deo účinkem je určený především na paty se sklonem k praskání. Účinek pocítíte při každodenním používání. Výrazně zmírňuje projevy popraskání. Pokožku nohou hydratuje a regeneruje. Sledujte nás na FACEBOOKU, ať vám neuniknou další tipy, nebo akce!

 

Věnujte svým nohám péči a pozornost, kterou si zaslouží. Odvděčí se vám krásnou kůží a měkkým krokem. Dejte sbohem přesušeným patám, potrhaným silonkám, studu a schovávání. Vykročte naproti krásným chodidlům.

 

Váš BIS BIS

Zpět do obchodu