LÍSTKY NA VELETRH ZDARMA! PŘIJĎTE POZNAT PRODUKTY BIS BIS NA VELETRH FOR BEAUTY

Ať už jste profesionální pedikérka, anebo vás kosmetika na nohy a ruce prostě zajímá, zveme vás na pražský veletrh FOR BEAUTY. Je to ideální příležitost, jak poznat produkty Bis Bis z první ruky. A nemusíte si lámat hlavu s lístky, dostanete je od nás zdarma (na místě v prodeji jinak stojí 200 Kč). Stačí se registrovat zde. Bis Bis najdete na stánku 6A16.

 

Veletrh FOR BEAUTY se koná 5. a 6. dubna 2024 na výstavišti v pražských Letňanech. Jedná se o pátek a sobotu, takže i když jste zdaleka, nabízí se příležitost spojit účast na veletrhu s víkendovou návštěvou Prahy.

 

Pro ty, kteří dorazí, máme připraven dárek: voucher na slevu 15 % na naše produkty. Vouchery s kódem budeme rozdávat na veletrhu a jeho platnost je týden. Je to tedy super šance, jak s produkty Bis Bis výhodně začít, anebo dokoupit to, co vám aktuálně chybí.

 

018_bisbis_for_beauty_veletrh24_851x315

 

„Moc se těším, že uvidím pravidelné návštěvnice, ale také poznám nové tváře,“ říká Kristýna Vávrová, zakladatelka značky Bis Bis. „Budu na stánku skoro celou dobu, takže se mě nebojte na cokoliv zeptat. S kolegyněmi vám na místě ukážeme Bis Bis výrobky. Můžete se seznámit s celým naším sortimentem – jak s krémy, tinkturami a oleji na nohy, tak s produkty na ruce. K mání bude i náš katalog a vzorky.“

 

Profi pedikérkám představíme naše sady pro mokrou i suchou pedikúru. A také všechny výhody, které u nás salóny mohou po registraci čerpat. Vítáme ale i návštěvu těch, kteří pečují o krásné a zdravé nohy sami doma.

 

„Máme řadu produktů k domácímu použití. Doporučíme vám vhodný krém či jiný přípravek podle toho, jaký problém řešíte – suché paty, projevy mykózy (plísně), sklon k zarůstajícím nehtům apod. Mimochodem, naše krémy jsou velmi oblíbené mezi diabetiky, kterým na ně přispívají některé pojišťovny,“ vysvětluje Kristýna Vávrová.

 

Co se hodí vědět:

Kdy: pátek 5. dubna – sobota 6. dubna 2024, od 10:00 do 18:00 h

Kde: PVA EXPO PRAHA v Letňanech, Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany
        GPS: Loc: 50°7'41.662"N, 14°30'51.679"E

 

Jak se tam dostat:

Nejpohodlnější doprava do areálu PVA EXPO PRAHA je linkou metra C do stanice Letňany + pěšky cca 5 min. V bezprostřední blízkosti areálu je velké placené parkoviště.

 

Kde najdete stánek Bis Bis:

Náš stánek má číslo 6A16 . Poznávací znamení je naše růžová barva.

 

Lístky od Bis Bis najdete zdarma zde.

 

Těšíme se na vás!

Zpět do obchodu