Co je Dermosoft Decalact

dermosoft

Co je Dermosoft Decalact?

Kromě LACTILU, který obnovuje přirozenou hydrataci, obsahuje kosmetika pro domácí péči také DERMOSOFT DECALACT.

 

Základními funkcemi jsou DEO efekt a vyrovnání kožní mikroflóry, čímž látka přispívá k obnově funkce pokožky.

 

INCI: Sodium Caproyl/Lauryl Lactyl Lactate Triethyl citrate (Pod tímto názvem najdete produkt ve složení tzv. Ingredients)

 

Pokožka každého z nás obsahuje až jeden trilion mikroorganismů. Většina z nich napomáhá udržovat její přirozenou funkci, některé však mohu svým pomnožením způsobovat nerovnováhu. Trichophytony jsou skupina plísní, co způsobuje takzvanou „atletickou nohu“. Právě na problémy s tím spojené jsou vhodné krémy pro domácí péči se složkou Dermosoft Decalact.

 

Tuto složku najdete v těchto krémech Bis Bis:

 

Dermosoft Decalact napomáhá správné funkci kožní mikroflóry a při pravidelném použití udržuje mikrofloru pokožky ve vyváženém stavu. Zanechá ji krásnou a bez zápachu.

 

Tato aktivní látka je multifunkční. Používá se také v kosmetice určené pro pleť se sklonem k akné, do šamponů proti lupům a také ji najdete v kosmetice určené pro intimní hygienu. Zkrátka všude tam, kde může potřeba udržovat rovnováhu.

 

Těší nás, že tato aktivní látka vlastní ochranou známku Ecocert. Ochranná známka Ecocert znamená, že produkty obsahují suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství. Uděluje ji francouzský certifikační orgán Ecocert, který jako první vyvinul v r. 2003 standard pro BIOkosmetiku.

 

Zdroje:

Zpět do obchodu